Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Хрещатику перекриють рух транспорту під час освітнього фестивалю «Маркет мов»

14 вересня 2018 року, 16:57

У зв’язку із проведенням освітнього фестивалю «Маркет мов» з 20:00 14 вересня до 24:00 15 вересня розпорядженням КМДА передбачено перекриття руху транспорту Хрещатиком (від вул. Прорізної до Алеї Героїв Небесної Сотні), а також вулицею Архітектора Городецького (ділянка від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької). Підписано відповідне розпорядження.

Так само внесено зміни до руху автобусів №№ 24, 114, що рухатимуться за маршрутом вихідного дня.

Нагадаємо, що освітній фестиваль «Маркет мов» із метою популяризації вивчення іноземних мов організовує Міністерство інформаційної політики України спільно з КМДА та Соціальним проектом з вивчення іноземних мов «Lingva.Skills».

Фестиваль відбуватиметься на кількох локаціях. У програмі ярмарок вакансій, вуличний кінозал, молодіжний концерт, лекції, майстер-класи, презентації мовних шкіл, розмовні клуби, квести, розіграші тощо.

Окрім того, в рамках проекту-переможця Громадського бюджету-2 «Київ заговорить англійською» заплановано встановлення рекорду України в номінації «Наймасовіший урок англійської мови».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]