Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування цього року подали 56 проєктів

25 червня 2020 року, 9:56

На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування в цьому році кияни подали 56 проектів на загальну суму понад 5,6 мільйона гривень. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда. 

«Ще в далекому 2012 році ми започаткували конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування. Тоді це було зроблено для стимулювання створення органів самоорганізації населення. Спочатку ця ідея здавалася трішки скептичною, адже в перший рік конкурсу було подано лише 14 проєктів. Але вони реалізувалися, люди зрозуміли, що це дієвий механізм для розвитку свого ОСН і почали активніше брати участь. Усього ж із 2012 року перемогу здобув 91 проєкт, на суму понад 6,5 мільйона гривень», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що ідеї проєктів щороку змінюються. Звичній практиці благоустрою територій ОСН і відновлення дитячих спортивних та ігрових майданчиків на заміну приходить ідея проведення заходів із місцевими мешканцями: спортивні змагання, екологічні акції, навчальні тренінги та семінари, школа фотомайстерності. 

Довідково.

Міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування було започатковано у 2012 році з метою стимулювання реалізації органами самоорганізації населення (ОСН) місцевих ініціатив мешканців територій та якісного виконання власних повноважень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]