Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На мосту Метро через Русанівську протоку цілодобово триває капітальний ремонт

27 вересня 2018 року, 14:55

На мосту Метро через Русанівську протоку у цілодобовому режимі триває капітальний ремонт. У рамках I етапу робіт дорожники відновлюють покриття 2-х смуг руху транспорту у напрямку центру міста. Учора вдень та сьогодні упродовж ночі дорожники виконували роботи з бетонування монолітної плити шляхопроводу. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Не припиняються роботи і на інших об’єктах. Зокрема, на вул. Академіка Заболотного учора було розпочато влаштування середнього шару асфальтобетонного покриття у напрямку Одеської площі, на б-рі Вацлава Гавела триває фрезерування старого дорожнього одягу, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела дорожники облаштовують нове покриття із ФЕМів на підходах до шляхопроводу зі сторони вул. Каблукова, розбирають старе асфальтобетонне покриття зі сторони вул. Стражеска, на шляхопроводі встановлюють пандуси та здійснюють монтаж металоконструкцій навісів трамвайних платформ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]