Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На оздоровлення дітей, які мешкають у мікрорайоні «Пирогово», виділять кошти з міського бюджету

08 липня 2021 року, 17:26

На оздоровлення дітей, які мешкають у мікрорайоні «Пирогово», біля місця розміщення полігонів із захоронення твердих побутових відходів та великогабаритних та будівельних відходів № , будуть виділені кошти з міського бюджету. Відповідне рішення підтримали 97 депутатів.

Як повідомили у Київській міській раді, депутати Київської міської ради підтримали рішення щодо оздоровлення та відпочинку дітей віком до 18 років або одержання компенсації у розмірі їх вартості, які проживають у мікрорайоні «Пирогово» біля полігону по захороненню твердих побутових відходів № 1 та полігону із захоронення великогабаритних та будівельних відходів № 6.

«Діти потребують якісного відпочинку, тому метою цього рішення була необхідність вжиття заходів направлених на оздоровлення 186 дітей мікрорайону у поточному році. Окрім базових заходів, спрямованих на зміцнення здоров’я, їм необхідна активна соціальна взаємодія. Ми дбаємо про оздоровлення дітей територіальної громади Києва, тому передбачаємо у столичному бюджеті видатки для придбання путівок на оздоровлення, або ж компенсації у розмірі їх вартості», – наголосили у Київській міській раді.

Рішенням передбачено виділення коштів на оздоровлення дітей, які проживають за адресами:

 – вулиця Пирогівський шлях;

 – вулиця Лауреатська;

 – вулиця Барикадна;

 – вулиця Солов'їна;

 – вулиця Корінна;

 – вулиця Фестивальна;

 – вулиця Комунальна;

 – вулиця Квітуча;

 – вулиця Фіалкова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]