Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На перевірки дотримання умов пасажирських перевезень у Києві вийшов оновлений склад інспекторів Комунальної служби перевезень – Костянтин Усов

17 вересня 2021 року, 8:29

Сьогодні, 17 вересня, у Києві почали працювати інспектори Комунальної служби перевезень, які контролюватимуть дотримання нових стандартів пасажирських перевезень на маршрутах міста. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«Очима цих інспекторів місто фіксуватиме дотримання на маршрутах цілком конкретних речей: температурний режим в салонах, наявність усіх необхідних документів у водіїв, відсутність шумового й візуального забруднення всередині автобусу, наявність уніфікованого інформаційного плакату із портретом і даними водія, технічний стан транспорту, чистоту, наявність форменного одягу у водіїв, пристосованість автобусу до перевезення осіб з інвалідністю та багато іншого», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, для фіксації порушень інспектори будуть «озброєні» постійно включеними боді-камерами.

Заступник голови КМДА розповів, що особисто поспілкувався з інспекторами перед виходом на рейди і закликав їх не боятися нічого, крім неефективності та зв’язків з маршруточною мафією.

«Один склад Комунальної служби перевезень ми вже в повному складі звільнили. Якщо треба буде – звільнимо й наступний», – підкреслив Констянтин Усов.

Нагадаємо, для реального контролю температурного режиму в салонах автобусів КСП придбала спеціальні термометри. Вони отримали сертифікати калібрування «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]