Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На період дії воєнного стану у столиці спрощено процедури присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» та надання заохочувальних відзнак Київського міського голови

15 квітня 2022 року, 14:53

На період дії воєнного стану у столиці спрощено процедури присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» та надання заохочувальних відзнак Київського міського голови. Таке рішення було прийнято сьогодні, 15 квітня, на пленарному засіданні Київради більшістю депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, під час дії воєнного стану суб’єкти подання мають лише надати письмове обґрунтування кандидатур, без додавання інших документів, які передбачені в положенні.

«Звання «Почесний громадянин міста Києва» присвоюють громадянам, які зробили значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста Києва, у справу збагачення національної нематеріальної спадщини міста. Наразі вкрай необхідно підтримувати киян, які, без перебільшень, роблять неоціненний внесок на шляху до перемоги, щоденно відстоюють права та свободи нашого народу та прославляють Україну на міжнародній арені», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він додав, що заохочувальні відзнаки вручають з метою стимулювання діяльності та подяки за плідну громадську діяльність працівникам підприємств, установ та організацій столиці, громадянам України та іноземцям.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]