Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Русанівській набережній безкоштовно чіпували понад 50 домашніх тварин

05 липня 2021 року, 17:35

Фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» у рамках фестивалю «ЛапаФест» провели безкоштовне чіпування 54 домашнім улюбленцям, 62 зареєстрували в системі «Реєстр домашніх тварин» та вакцинували від сказу 22 тварини.

Подібні заходи відбуваються не вперше та проходять у рамках інформаційно-просвітницької кампанії. Кампанія спрямована на популяризацію відповідального ставлення до улюбленців та дотримання Правил утримання домашніх собак та котів у місті Києві. Тож фахівці фіксують високий рівень обізнаності власників щодо процедур: більшість господарів знають про необхідність чіпування та реєстрації тварини в системі РДТ, що дає змогу швидко повернути загублену тварину додому. Окрім цього, наявність чіпа дозволить без перешкод подорожувати з твариною до інших країн.

Під час проведення заходу деякі господарі цікавилися про періодичність щеплення тварин від сказу. Представники КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» наголосили, що щеплення тварини від смертельно небезпечної хвороби сказу є обов’язком кожного господаря та має проводитися щорічно – з трьохмісячного віку.

Нагадаємо, що дізнаватися про аналогічні заходи можна з офіційної Facebook-сторінки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]