Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Софійській площі відбувся перший в Україні благодійний бієнале поезії «Крила маю»

22 вересня 2021 року, 15:24

На Софійській площі за підтримки Київського міського голови та Київської міської державної адміністрації відбувся перший в Україні благодійний бієнале поезії «Крила маю».

Свої улюблені та авторські твори української класики та сучасної літератури зі сцени прочитали: український поет і драматург Юрій Рибчинський, бізнесмен і кінорежисер Олег Рижов, автор і письменник Євген Москаленко, телеведуча, актриса, сценаристка, продюсерка і режисерка Дар’я Трегубова, громадська діячка Ярослава Гресь, поет Іван Якимов, український актор і хіп-хоп музикант Олександр Ярмак, громадський діяч Кирило Воронін, телеведучий і автор пісень Коля Серга, український письменник і блогер Гарік Корогодський, продюсерка і співачка Наталя Могилевська та інші.

Ідеологи поетичного вечора «Крила маю» Олег Рижов та Кирило Воронін разом із благодійним фондом «Душа» закликали небайдужу громадськість долучитися до підтримки талановитої молоді. За першу годину вечора на рахунок благодійного фонду надійшло 62 тис. грн, які будуть передані для створення спеціальної освітньої стипендії, адресованої юним талантам із різних куточків України.

«Цей вечір поезії – дуже важлива для мене подія. Спочатку ми планували маленьке літературне читання, але в процесі підготовки до нас приєдналися багато громадських діячів, письменників і поетів. Упевнений, що ми досягнемо нашої благородної мети і цей вечір поезії стане тільки початком», – прокоментував один із ідеологів Кирило Воронін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]