Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Дружби народів» відремонтують ескалатори

26 вересня 2022 року, 14:59

У середу, 28 вересня, на станції метро «Дружби народів» розпочнеться почерговий ремонт ескалаторів. Роботи триватимуть до 30 травня 2023 року. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Як зазначає комунальне підприємство, планові капітальні ремонти ескалаторів проводять орієнтовно раз у 10-11 років після пробігу в 150 тисяч кілометрів. У рамках цих робіт обладнання повністю розбирається, проводиться заміна зношених запчастин та інші необхідні роботи.

Нагадаємо, що у поточному році капітально відремонтовано обладнання на станціях метро «Лук’янівська», «Контрактова площа», «Олімпійська» та на пересадочному вузлі «Золоті ворота» – «Театральна». Також наразі тривають капітальні ремонти ескалаторів на станції «Лісова».

Ескалатори підземки – це дороговартісні механізми, які для справної роботи потребують дбайливого ставлення та ретельних, періодичних капітальних ремонтів.

Для безпечних поїздок закликаємо дотримуватися простих правил користування ескалатором:

  • триматися за поручень;
  • не заступати за обмежувальну лінію;
  • не сидіти на східцях ескалатора;
  • не бігти на ескалаторі;
  • тримати дітей за руку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]