Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На території колишнього заводу в Дарницькому районі триває розбір завалів: залучені 10 рятувальників «Київської служби порятунку» (+фото)

10 лютого 2023 року, 13:06

Фото: ГУ ДСНС України у Києві

На території колишнього заводу в Дарницькому районі, де вчора стався вибух, тривають роботи з розбору завалів. Беруть участь 10 рятувальників комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» та дві одиниці техніки. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, на території колишнього заводу стався вибух. У складській будівлі виникла пожежа та сталось руйнування самої будівлі. Пожежу, площею 50 кв. м, було ліквідовано. П’ятьох людей вдалося врятувати з-під завалів зруйнованої будівлі. На жаль, чотирьох громадян знайдено без ознак життя.

Для ліквідації надзвичайної ситуації вчора було задіяно 124 рятувальники та 21 одиницю техніки головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві, а також 16 працівників особового складу і 3 одиниці техніки КАРС «Київська служба порятунку». Роботи тривали майже 6 годин.

Розбір завалів на території колишнього заводу в Дарницькому районі, де 9 лютого стався вибух (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]