Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На території столичної школи № 236 облаштують футбольне поле зі штучним покриттям

09 червня 2021 року, 14:57

Для облаштування футбольного поля зі штучним покриттям та супутньою інфраструктурою на території школи І-ІІІ ступеня № 236 на вул. Академіка Заболотного, 144 у Голосіївському районі столиці залучать інвестора. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1268.

Підготовку умов інвестиційного конкурсу покладено на Департамент економіки та інвестицій КМДА. Комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» розроблятиме орієнтовні техніко-економічних показники та передпроєктні пропозиції. Замовником проєкту виступає Управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації.

Облаштування зони реалізації проєкту відбуватиметься без видалення зелених насаджень. Транспортний і пішохідний доступ здійснюватимуться через внутрішні проходи та проїзд із вулиці Академіка Заболотного.

Благоустрій зони спортивних розваг також передбачає підходи та місця для маломобільних груп населення, розміщення садово-паркових лав, урн, ліхтарів тощо.

Оголошення про прийом заявок на участь у конкурсі буде опубліковано на Офіційному порталі  Києва (www.kyivcity.gov.ua) та в газеті «Хрещатик. Київ».

Нагадаємо, що аналогічний проєкт уже реалізовано на території ліцею «Голосіївський» № 241 на вул. Голосіївській, 12 у Голосіївському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]