Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На цьогорічний ГОГОЛЬfest столична влада виділила 1 млн 200 тис. грн

08 вересня 2017 року, 12:20

На проведення цьогорічного фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬfest столична влада виділила із бюджету 1 мільйон 200 тисяч гривень. Про це повідомили в Департаменті культури КМДА.

Ювілейний десятий мультидисциплінарний фестиваль розпочався у Києві 7 вересня і триватиме до 17 вересня. Захід проходить у Національному комплексі «Експоцентр України» та центрі Олександра Довженка

У рамках фестивалю представлені такі напрями сучасного мистецтва як театр, хореографія, візуальне мистецтво, академічна, альтернативна та електронна музика, опера, цирк; готуються літературна, освітня програми та програма для дітей тощо.

До складу міжнародної програми входять проекти з 14 країн – України, Франції, Італії, Голландії, Норвегії, Литви, Німеччини, Швейцарії, Грузії, Великобританії, Іспанії, Вірменії, Румунії та США.

На 10-й, ювілейний, рік свого існування фестиваль отримав міжнародне визнання, отримавши в червні 2017-го Міжнародний сертифікат європейського знаку якості EFFE від Європейської Асоціації Фестивалів (EFA).

Фестиваль проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Посольства США в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Литви в Україні, Посольства Ізраїлю в Україні, Посольства Бельгії в Україні, Італійського інституту культури в Україні, Литовського інституту культури в Україні, Французького інституту в Україні, Посольства Франції в Україні, Міністерства закордонних справ Норвегії, Міністерства культури Норвегії, Польського інституту у Києві, European Cultural Foundation, Swiss Cooperation Office in Ukraine, Kulturamt des Landeshauptsadt Stuttgart, Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst Baden Württemberg, Goethe-Institut Ukraine.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]