Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Великій Окружній дорозі завершуються загальнобудівельні роботи конструктивної частини пішохідного переходу – Дмитро Давтян

28 серпня 2018 року, 16:33

На Великій Окружній дорозі на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської з будівництвом транспортної розв’язки у різних рівнях зараз завершуються загальнобудівельні роботи конструктивної частини пішохідного переходу, у тому числі спорудження чотирьох виходів. Про це повідомляє заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«У межах фактично виділеного фінансування обсягом 77 млн грн підрядник ТОВ «ЕКО-БУД-ТРЕЙД» також будує шляхопровід через вул. Богатирську та через залізницю. Крім того, йде перекладання інженерних мереж (водопровід, дощова каналізація тощо), перенесення гаражів, влаштування насипу та виїмки земляного полотна. Також робітники облаштовують земляне полотно та нижні шари дорожнього полотна, ведуть підготовчі роботи для зовнішнього освітлення і організації дорожнього руху», – розповів заступник голови КМДА.

Він зазначив, що у серпні завершені дорожні роботи та відновлено рух автомобільного транспорту на вул. Богатирській на ділянці розв’язки у напрямку Києва.

У 2019 році заплановано завершення будівництва зазначеного об’єкту.

«Щодо об’єкту «Будівництво Великої Кільцевої дороги на дільниці від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту в м. Києві», за яким підрядником виступає ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» – роботи, за умови належного фінансування, будуть розпочаті у 2019 році», – підсумував Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]