Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних дорожники ремонтували Кільцеву дорогу, б-р Дружби Народів та просп. Леся Курбаса

28 серпня 2017 року, 11:44

 

Цими вихідними дорожники відремонтували понад 20 тис. кв. м верхнього шару дорожнього покриття на Кільцевій дорозі, 34,6 тис. кв. м – на б-рі Дружби Народів, 12,6 тис. кв. м – на просп. Леся Курбаса. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Також розпочато важливу роботу з точки зору подовження терміну експлуатації дорожнього покриття на мосту ім. Є. О. Патона. Тут дорожники влаштовують тонкошарове захисне покриття, що складається з двох шарів: нижній має вирівнюючу функцію, а верхній – виконує захисну роль і забезпечує достатню шорсткість готового покриття. Упродовж вихідних дорожники повністю завершили роботи зі влаштування нижнього шару, та наразі влаштовують верхній шар.

Також автодорівці продовжували роботи з поточного (середнього) ремонту. Так, влаштоване нове покриття на ділянці Броварського проспекту, пров. Сквирському, розпочаті роботи на вул. Оболонській.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]