Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних на Хрещатику пройде традиційний шкільний ярмарок

13 серпня 2021 року, 15:20

14 серпня розпочне роботу традиційний шкільний ярмарок у центрі столиці на вулиці Хрещатик. Загальноміський торговельний майданчик працюватиме протягом вихідних з 09:00 до 20:00. Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

«Запрошуємо киян та гостей столиці цими вихідними придбати до нового навчального року необхідне шкільне приладдя. Важливо, що це соціальний проєкт, до якого залучаються виробники товарів. Тож ціни на ярмарку будуть на 15-20% нижчі, ніж у роздрібній мережі. Покупців  порадує великий вибір товарів для школи: одяг, взуття, портфелі, сумки, зошити, книги, канцтовари – як українського, так і закордонного виробництва», – розповіли в Департаменті.

У ярмарку на Хрещатику візьмуть участь підприємці з багатьох куточків України. Київські підприємства також запропонують споживачам шкільні товари відмінної якості.

Аби батьки змогли спокійно зробити необхідні покупки, дітей розважатиме команда аніматорів, яка підготувала багато смачних та цікавих сюрпризів.

Задля безпеки поруч із торговельним майданчиком чергуватиме карета «швидкої».

Дата та місце проведення: 14-15 серпня, із 09:00 до 20:00, непарний бік тротуару вулиці Хрещатик від буд. № 13/2 до буд. № 23-А (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]