Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних у Києві відзначать День фізичної культури і спорту. Передбачено заборону руху транспорту в центрі міста

09 вересня 2016 року, 16:37

Цими вихідними у центрі Києва відбудеться низка заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. Зокрема, 10 вересня з 10:00 до 18:00 пройде спортивно-масовий забіг «Intersport  Ukraine  run» та Чемпіонат України з бігу на 10 км, 5 км, 2 км та 1 км за маршрутом: вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського – вул. Антоновича – вул. Німецька – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик.

Також 10 вересня з 16:30 до 17:00 відбудеться велопробіг «Велика країна на великах» за маршрутом: (старт) вул. Антоновича, 43 – ст. метро «Либідська» – вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського – вул. Жилянська – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик, 15 (східці напроти Пасажу).

Крім того, 11 вересня з 9:00 до 20:00 триватиме чемпіонат України з баскетболу 3х3 на вулиці Хрещатик (від вул. Б.Хмельницького до вул. Городецького).

Так, передбачено заборону руху автотранспорту для проведення спортивно-масового забігу «Intersport  Ukraine  run» та Чемпіонату України з бігу за маршрутом: вул.  Хрещатик – вул.  Велика Васильківська  –  вул.  Саксаганського – вул. Антоновича – вул. Німецька – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик, та проведення чемпіонату України з баскетболу 3х3 на вул. Хрещатик.

Окрім того, заплановано обмеження руху автотранспорту для встановлення сцени та спеціальних конструкцій та проведення заходів:

–       на вулиці Хрещатик (від вул. Б.Хмельницького до Бессарабської площі) з 00:00 10 вересня до 21:00 10 вересня для проведення спортивно-масового забігу «Intersport Ukraine run» та Чемпіонату України з бігу;

–       на вулиці  Хрещатик, 36 (біля будинку Київської міської державної адміністрації) з 21:00 10 вересня до 22:00 11 вересня для проведення чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Організатори заходів перепрошують за тимчасові незручності та просять враховувати зазначену інформацію, плануючи поїздки містом.

З детальними маршрутами забігу можна ознайомитись на сторінці заходу. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]