Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Володимирському ринку провели навчання з пожежної безпеки

04 жовтня 2018 року, 16:05

Для підвищення контролю за пожежною безпекою та для підтримання рівня протипожежної культури серед трудового колективу адміністрація КП «Володимирський ринок» та пожежно-рятувальна частина № 8 Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели навчання на території КП «Володимирський ринок».

«За статистикою Міжнародного технічного комітету із запобігання і гасіння пожеж, близько 20% загорянь ліквідується первинними засобами пожежогасіння, тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій пропонує проводити навчання у трудових колективах із боротьби з вогнем», – зауважив капітан служби цивільного захисту, начальник 8-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві Роман Будзан.

У навчаннях на Володимирському ринку взяли участь 40 осіб, серед яких були співробітники комунального підприємства та підприємці ринку. Під час заходу відбулися ліквідації штучних загорянь первинними засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасниками, пожежним кран-комплектом, протипожежною кошмою. Пожежники-рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 8 продемонстрували можливості пожежної частини, використовуючи необхідне спеціалізоване обладнання. Роман Будзан провів навчальну бесіду щодо первинних дій при виникненні загорянь та відповів на питання учасників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]