Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Генерала Алмазова дорожники влаштовують паркувальні кишені

17 серпня 2018 року, 15:02

Дорожники завершують влаштування кількох паркувальних кишень на вул. Генерала Алмазова. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Паркування автотранспорту обабіч доріг створює чимало незручностей всім учасникам дорожнього руху. Особливо гостро ця проблема торкається центральної частини столиці. Один з можливих варіантів покращення ситуації – це влаштування паркувальних кишень. Влітку перші такі місця для паркування в якості експерименту були влаштовані на вул. Богдана Хмельницького та вул. Парково-Сирецькій.

Роботи з влаштування паркувальних кишень продовжуватимуться, а їхня кількість у столиці поступово зростатиме.

Зазначимо також, що на об’єктах дорожньої інфраструктури триває широкий комплекс робіт – дорожники ремонтують інтенсивні магістралі та вулиці районного значення, влаштовують на об’єктах ремонту нову основу дорожнього одягу, покриття проїжджих частин та тротуарів, комплексно відновлюють шляхопроводи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]