Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Богдана Хмельницького запрацював новий світлофорний об’єкт

07 лютого 2018 року, 15:04

На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у постійному режимі введено в експлуатацію новий світлофорний об'єкт. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури.

«Міська влада продовжує будувати нові світлофорні об'єкти в центральній частині міста, щоб підвищити безпеку дорожнього руху в умовах інтенсивного трафіку. Сьогодні 371 світлофорний об'єкт з наявних 637 підключено до автоматизованої системи керування дорожнім рухом. Це дозволить влаштувати так звані «зелені хвилі» – роботу світлофорів у координованому режимі, що підвищить пропускну здатність вулично-дорожньої мережі», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

Нагадаємо, що при КП «Київдорсервіс» функціонує Центр вдосконалення організації дорожнього руху, що забезпечує роботу центрального пункту управління автоматизованою системою керування дорожнім рухом (АСКДР) на 124 перехрестях міських доріг, де рух транспорту та пішоходів регулюється світлофорами. Центр є майданчиком для вирішення головних питань щодо вдосконалення безпеки дорожнього руху в столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]