Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Гетьмана Скоропадського, а також вулиці Юрія Шумського закінчено капітальні ремонти (+фото)

30 травня 2023 року, 12:37

На двох вулицях у столиці закінчили капітальні ремонти, які розпочали у 2021 році, однак призупиняли через повномасштабне вторгнення РФ. Відновили роботи навесні цього року. Про це інформує КК «Київавтодор».

Так, на вул. Гетьмана Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого) відремонтували систему дощової каналізації, замінили усі шари асфальтового покриття, реконструювали мережу освітлення, влаштували велодоріжки й оновили покриття тротуарів. Окрім того, для підвищення безпеки руху на розділовій смузі встановили бар’єрне огородження типу «Vario Guard». А на пішохідному переході на вул. Жилянській – острівець безпеки.

Також завершили капітальний ремонт вулиці Юрія Шумського. Там оновили систему дощової каналізації, замінили усі шари дорожнього одягу, тротуари вимостили з бруківки (ФЕМ), встановили енергоощадне LED-освітлення. З’явились на вулиці двосторонні велодоріжки. А зупинки зробили підвищеними, аби пасажирам було зручно.

На роботи діє гарантія від підрядників. Зокрема, на нове асфальтове покриття – 5 років.

Ремонт вулиці Гетьмана Скоропадського і вулиці Юрія Шумського

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]