Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулиці Василя Стуса вперше побудують мережу зовнішнього освітлення прибудинкової території

03 вересня 2019 року, 10:19

Для сприятливих умов життя мешканців багатоповерхового житлового будинку у 2019 та 2020 роках на вулиці Василя Стуса, 9 у Святошинському районі побудують мережу зовнішнього освітлення прибудинкової території. Підписано розпорядження КМДА № 1522.

Облаштування цієї мережі передбачено Міською цільовою програмою зовнішнього освітлення міста Києва на 2019-2022 роки. Адже за цією адресою наразі відсутнє зовнішнє освітлення, що суперечить державним будівельним нормам.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення м. Києва «Київміськсвітло». У встановленому порядку підприємство має отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та генеральну підрядну будівельну організації, а також уже цього року забезпечити розроблення, експертизу і затвердження проектної документації.

КП «Київміськсвітло» також несе відповідальність за раціональне й цільове використання бюджетних коштів, виконання робіт у встановлені терміни згідно із затвердженим графіком.

Нагадаємо, що у Святошинському та Дніпровському районах також збудують мережі зовнішнього освітлення у межах прибудинкового простору багатоквартирних житлових будинків на бульварі Академіка Вернадського, 5/19, вулиці Депутатській, 21 та 23, а також на прибудинкових територіях мікрорайону «Каунаський», у межах вулиць Каунаська, Березнева, Харківське шосе та бульвару Ярослава Гашека.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]