Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Михайла Грушевського дорожники влаштовують острівець безпеки для пішоходів

15 серпня 2018 року, 11:17

Європейський досвід щодо безпеки руху пішоходів вулично-дорожньою мережею міста втілюється у столиці. Наразі на одній із центральних вулиць міста з інтенсивним трафіком – вул. Михайла Грушевського – дорожники влаштовують острівець безпеки для пішоходів. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

У комунальній корпорації зазначили, що острівець безпеки на вул. Михайла Грушевського реалізовується у рамках громадського проекту № 887 «Безпечні переходи з острівцями безпеки», що є гарним прикладом співпраці громадськості та дорожників.

У «Київавтодорі» нагадали, що минулого року влаштовано модульний підвищений острівець безпеки на вул. Олександра Архипенка. Крім того, аналогічні інженерні рішення, спрямовані на підвищення безпеки всіх учасників дорожнього руху, втілені на б-рі Дружби Народів (біля виходів зі станції метро у напрямку Печерського мосту) та на вул. Труханівській.

Довідково.

Острівець безпеки – технічний засіб регулювання дорожнього руху на наземних пішохідних переходах, конструктивно виділений над проїзною частиною дороги та призначений для зупинки пішоходів під час переходу проїжджої частини дороги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]