Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Оноре де Бальзака облаштують двосторонній дорожній рух та організують додаткові з’їзди на просп. Генерала Ватутіна

25 травня 2018 року, 16:13

Розпорядженнями КМДА затверджено робочі проекти реконструкції двох транспортних розвʼязок у Деснянському районі: вул. Каштанова – вул. Оноре де Бальзака (з влаштуванням двостороннього дорожнього руху на вул. Оноре де Бальзака) та просп. Генерала Ватутіна – вул. Оноре де Бальзака (з організацією додаткових зʼїздів на просп. Генерала Ватутіна). У проектах враховано експертний звіт ДП «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи».

Зокрема, для підвищення пропускної спроможності і можливості розподілення транспортних потоків, робочим проектом передбачено облаштування двостороннього руху в напрямку вул. Каштанової та продовження вул. О. Бальзака, а також проїзду з боку кільцевої транспортної розвʼязки від вул. Каштанової.

Для безпечного проходу пішоходів облаштовуються регульовані та нерегульовані наземні пішохідні переходи. Передбачено реконструкцію світлофорного обʼєкту із встановленням нових енергоефективних світлодіодів та облаштування трьох наземних пішохідних переходів. Електротехнічні рішення передбачають оновлення зовнішнього освітлення транспортної розвʼязки також за допомогою енергозберігаючих світлодіодних світильників.

У результаті цих перетворень перспективна інтенсивність руху на підходах до транспортної розвʼязки на вул. Бальзака зросте до 19200 авто/добу, а на вул. Каштановій – до 11500 авто/добу.

Іншим робочим проектом передбачено облаштування: додаткового зʼїзду на просп. Генерала Ватутіна шириною 5,5 м з розширенням і укріпленням існуючого насипу південної частини клеверного підйому, смуги розгону в кінці зʼїзду в напрямку Керченської площі, яка закінчується у місці заїзду на вул. Петра Вершигори, підпірних стін.

Крім того, реконструюють тротуари, світлофорні обʼєкти (із встановленням нового світлофору), зовнішнє освітлення, мережі дощової каналізації, контактну мережу тролейбуса. Встановлять технічні засоби регулювання дорожнього руху. Відремонтують тунельний і підземний пішохідні переходи.

Ці роботи дадуть змогу забезпечити двосторонній транспортний рух через шляхопровід на просп. Генерала Ватутіна з подальшим зʼїздом на просп. Генерала Ватутіна і можливість руху транспорту в напрямку б-ру Перова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]