Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Залізничному шосе реконструюють водопровідну мережу

10 серпня 2018 року, 11:59

На Залізничному шосе від б-ру Дружби народів до вул. Чорногірської в Печерському районі у 2018-2022 роках реконструюють водопровідну мережу діаметром 200 мм. Про це йдеться у розпорядженні КМДА.

Вказана водопровідна мережа побудована із чавунних труб у 1965 році, яка наразі повністю амортизована та потребує заміни. Реконструкція дозволить попередити негативні наслідки та забезпечити стабільну систему водопостачання та гарантоване пожежогасіння об’єктів існуючої забудови в Печерському районі.

Замовником робіт визначено ПрАТ «АК «Київводоканал», яке має отримати дані для проектування, визначити генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт, забезпечити у 2018-2020 роках розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Також замовник має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві схему організації дорожнього руху та затвердити її у Департаменті транспортної інфраструктури.

Під час укладання договору підряду на роботи ПрАТ «АК «Київводоканал» має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Фінансування робіт здійснюватиметься у межах показників, передбачених переліком об’єктів будівництва (реконструкції), за рахунок бюджетних коштів у складі Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 та наступні роки. Орієнтовна кошторисна вартість реконструкції складає 12500,0 тис. грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]