Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Нагадування про справжнє обличчя ворога: на залізничному вокзалі Львова відкрили фотовиставку «Київ – незламне серце Європи»

16 березня 2023 року, 14:22

На Центральному залізничному вокзалі міста Львів відкрили фотовиставку «Київ – незламне серце Європи», яку підготував Департамент суспільних комунікацій КМДА. Експозицію наповнюють світлини, де зображено життя мешканців Києва та приміських містечок в умовах російської агресії.

«Виставка символічно розміщена на залізничному вокзалі Львова, куди приїжджають світові та європейські лідери, відвідуючи нашу державу. Через ці світлини ми постійно нагадуємо та демонструємо справжнє обличчя «руського міра» та путінського режиму. Це фотографії, де поряд із найгострішими моментами окупації, цинічними обстрілами мирного населення та руйнуваннями, зафіксовані незламність і стійкість українців», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Виставку уже побачили в Чехії, Словенії, Польщі, Німеччині, Мексиці, Канаді та Швейцарії. Протягом місяця експозиція була представлена і на Центральному залізничному вокзалі столиці, тепер триватиме у Львові.

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]