Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наслідки зливи у столиці 21 червня: 80 пошкоджених та 20 повалених дерев

22 червня 2022 року, 11:36

Під час обстеження балансових територій працівники районних КП УЗН виявили більше 80 пошкоджених та 20 повалених дерев після вчорашньої негоди. Найбільше постраждали Шевченківський, Солом’янський та Святошинський райони.

Ліквідація наслідків негоди розпочалася 21 червня одразу після припинення грози. Щоб пересування містом було безпечним та безперешкодним, у першу чергу, розкряжовують та прибирають дерева й гілля зі шляхопроводів, пішохідних доріжок, а також знімають завислі гілки.

Також кияни зверталися до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд», щоб поінформувати про пошкоджені дерева. Загалом було прийнято 14 дзвінків.

Нагадуємо, якщо впало дерево чи зламалися гілки, необхідно телефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд»: (044) 272-40-18.

Наслідки грози у столиці 21 червня

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]