Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного року у Києві відбудеться Форум організацій громадянського суспільства

02 листопада 2017 року, 19:00

Наступного року у Києві вдруге відбудеться Форум організацій громадянського суспільства. Розпорядження КМДА № 1380 «Про утворення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році Київського Форуму організацій громадянського суспільства» підписав Київський міський голова.

Згідно з документом, утворено Організаційний комітет із підготовки та проведення в 2018 році вищезазначеного Форуму та затверджено його склад. Головою комітету визначено заступника голови КМДА Олексія Резнікова.

Фінансування заходів із підготовки та проведення заходу буде здійснено за рахунок асигнувань, передбачених на 2018 рік міською цільовою програмою: «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017-2019 рр.».

Київський Форум буде проведено вдруге. Його мета – налагодити ефективну взаємодію, створити умови для комунікації та обміну досвідом між організаціями громадянського суспільства та органами міської влади. Цей захід є важливою платформою для реалізації різногалузевих проектів, ініціатив, а також впровадження міжнародних програм розвитку в столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]