Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наземний громадський транспорт зупинятиметься на час повітряної тривоги – рішення Ради оборони

01 серпня 2022 року, 11:54

Наземний громадський транспорт зупинятиметься на час повітряної тривоги. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За рекомендаціями ДСНС відсьогодні місто вводить для Києва обов’язкові правила роботи всього громадського транспорту, зокрема і наземного, під час повітряної тривоги. Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, КП «Київпастранс» та керівники приватних компаній, які надають послуги з перевезення пасажирів, під час повітряної тривоги мають зупиняти рух транспорту, вибравши безпечне місце відповідно до Правил дорожнього руху, та забезпечити для пасажирів можливість залишити салон. Після цього пасажири мають пройти до найближчого укриття», – пояснив Микола Поворозник.

Він також додав, що метрополітен, як і раніше, під час повітряної тривоги не здійснюватиме перевезення наземними ділянками та закриватиме роботу станцій відкритого типу.

Рішення діятиме відсьогодні.

Нагадуємо, що мапа укриттів розміщена на Офіційному порталі міста Києва за посиланням: https://gis.kyivcity.gov.ua/shelter/ (посилання оновлене 23.08.2023), а також у міському застосунку «Київ Цифровий».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]