Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наземний пішохідний перехід на Бессарабській площі можуть облаштувати вже цієї осені – перший заступник голови КМДА

01 вересня 2016 року, 10:03

Наземний пішохідний перехід з вулиці Хрещатик (непарна сторона) на Бессарабську площу можуть встановити вже цієї осені – фахівці КМДА наразі опрацьовують варіанти облаштування переходу. Про це у коментарі інтернет-виданню 44.ua повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Він розповів, що вивчити ситуацію та розглянути всі варіанти щодо облаштування переходу столична влада планує до початку жовтня. Можливо він буде не один – зауважив Геннадій Пліс.

«Імовірно, що буде потрібно облаштувати кілька таких наземних переходів на Бессарабці. Безумовно, вони мають бути безпечними та зручними. Аби організувати наземний перехід грамотно, ми зараз працюємо з експертами, що, чесно кажучи, потрібно було б зробити давно. Як бачимо, мешканцям міста комфортніше пересуватися наземними переходами, тож вони повинні з’являтися там, де це доречно», – підкреслив перший заступник голови КМДА та додав, що безпека пішоходів – пріоритет для міської влади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]