Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Негода у столиці: на місцях можливих підтоплень чергують гідрослужби, дорожники готуються до снігопаду

28 березня 2023 року, 17:30

Протягом вівторка, 28 березня, у столиці дощить. У всіх районах міста чергують гідрослужби дорожників. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

У першу чергу, працівники моніторять місця ймовірних підтоплень. Зокрема, тунель на вул. Олени Теліги біля ст. м. «Дорогожичі», територію під Каховськими шляхопроводами поруч зі станцією метро «Лівобережна», вул. Братиславську, вул. Дениса Антіпова. Нині підтоплень на балансовій мережі «Київавтодору» не виявлено. 

Загалом комунальна корпорація має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очищення системи зливової каналізації. Зокрема, мотопомпи, гідромонітори, насосні станції.

Характер погоди швидко змінюється. У Києві почався мокрий сніг, також синоптики прогнозують значне похолодання. Дорожня служба столиці готова до зміни погоди. Техніка для обробки й прибирання вулиць готова виїжджати у місто. 

Закликаємо водіїв бути обачними на дорогах. За можливості не користуватись авто під час снігопаду, що прогнозують і завтра.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]