Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Невідомі пошкодили аварійну техніку «Київтеплоенерго», що працювала над заміною мереж

24 жовтня 2018 року, 17:26

Спецтехніку аварійної бригади КП «Київтеплоенерго» пошкодили під час ліквідації аварії на тепломережі. Інцидент стався 22 жовтня о 23:45 в одному із житлових масивів Києва за адресою: пров. Бехтерівський, 10.

У цей час за адресою працювала аварійна бригада «Київтеплоенерго», щоб відновити мешканців навколишніх будинків гаряче водопостачання та включити опалення. Нагадаємо, спеціалісти КП «Київтеплоенерго» працюють у цілодобовому режимі.

Невідомі жбурнули в аварійну бригаду каміння. На щастя, ніхто із працівників та перехожих не постраждав. Утім, розбито лобове скло екскаватора, через що аварійна бригада була змушена призупинити свою роботу. Була викликана слідчо-оперативна група поліції та складено протокол.

Варто зазначити, що нові екскаватори, які нещодавно придбали для комунального підприємства за кошти міської громади, коштують понад 3 млн грн за одиницю. Тепер екскаватор потребує ремонту й не може бути задіяний в усуненні пошкоджень мереж: заміна лобового скла обійдеться у близько 18 тис. грн.

Ремонтні роботи за адресою: пров. Бехтерівський, 10 відновлені вранці 23 жовтня. Станом на сьогодні ліквідація пошкодження за цією адресою завершується. Теплоенергетики замінили більше трьох метрів зношеного трубопроводу. Вже найближчим часом споживачам відновлять гаряче водопостачання та ввімкнуть опалення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]