Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Незабаром київська лікарня № 12 як ургентний заклад не поступатиметься європейським клінікам – Микола Поворозник

25 жовтня 2016 року, 17:33

Уже до кінця цього року Київська міська клінічна лікарня № 12 як ургентний заклад ні в чому не поступатиметься європейським клінікам. Такі сподівання висловив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції ходу ремонтних робіт приймального відділення закладу.

«Ремонт у лікарні розпочався ще у 2011-му, коли місто готувалося до прийому «Євро-2012». Через відсутність фінансування роботи припинилися, і лише у 2015-му році у КМКЛ № 12 було оздоблено нове відділення невідкладних станів. Сьогодні на черзі – будівництво приймального відділення, яке логічно завершить єдиний цикл надання невідкладної допомоги хворим 24 години на добу, 7 днів на тиждень», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, це буде сучасний комплекс із критим під’їздом для 4-х машин швидкої допомоги, протишоковою палатою, малими операційними – тобто зі всім необхідним для лікування хворих із невідкладними станами. Крім того, вже до кінця листопада планується закінчити роботи з утеплення фасадів будівлі.

Усього з міського бюджету на ремонтні роботи передбачено 23 млн грн, а за результатами тендеру, ще на 20 млн грн буде закуплено необхідне обладнання.

«Такий сучасний і цілком європейський підхід до надання ургентної медичної допомоги є новим стандартом, до якого підтягуватимуться й інші профільні медичні заклади столиці. Це надасть змогу вивести київську медицину на новий рівень, надаючи хворим якіснішу допомогу, а лікарям – можливість реалізовувати свій фаховий потенціал у достойних комфортних умовах», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]