Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Незабаром у Дарницькому районі буде відкрито новий дитсадок – Ганна Старостенко

20 квітня 2017 року, 15:24

Найближчим часом у Дарницькому районі з’явиться ще один дитячий садок комунальної форми власності. Це один із тих багатьох кроків, які здійснюються на шляху до головної мети міської влади – за три роки повністю ліквідувати чергу в дитсадки столиці. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«У Дарницькому районі є гостра потреба в дитсадках, ми це розуміємо і планово її вирішуємо. Так, чотири місяці тому тут вже було відкрито комунальний садочок № 791 на 260 місць. Сьогодні Київрада 84 голосами прийняла рішення за створення ще одного – № 370, розташовуваного в новобудові за адресою: вул. Софії Русової, 1-В», – зазначила заступник голови КМДА.

За її словами, проектна потужність закладу становить 120 місць, передбачено 6 груп. Дитсадок розрахований для дітей з 3-ьох до 6-ти років. Заклад обладнаний комп’ютерним та учбовим класами, студією зображувальної діяльності, спортивним та музичним залами, ігротекою, тощо.

Загальна вартість садочку складає понад 32 мільйони гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]