Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 24 березня у Києві пройшла відносно спокійно, триває зведення фортифікаційних споруд, працює інфраструктура

24 березня 2022 року, 9:10

Ніч проти 24 березня у Києві пройшла відносно спокійно. Тривають роботи зі спорудження фортифікаційних споруд. Після завершення комендантської години місто живе в режимі воєнного часу – працює інфраструктура: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Містянам надаються усі комунальні послуги. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки», – сказав він.
Для сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницький мости.

«Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою», –сказав Микола Поворозник.

Він нагадав, що у Києві працює гуманітарний штаб, який накопичує запаси продуктів харчування та забезпечує соціально вразливих людей медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності.

Продовжується евакуація осіб з малозахищених категорій населення зі столиці. Черговим рейсом до однієї з європейських країн відправлено 120 осіб, із яких 73 дитини з інвалідністю. Евакуація відбулася у співпраці зі Спілкою Самаритян України. За потреби будуть організовані нові рейси.

«Друзі! Будьте обережними, не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, від початку широкомасштабного російського вторгнення у столиці пошкоджено 87 житлових будинків, 10 приватних садиб, 6 садочків та 12 шкіл.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]