Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 25 березня у Києві пройшла спокійно, працює інфраструктура та заклади, надаються комунальні послуги

25 березня 2022 року, 9:06

Ніч проти 25 березня у Києві пройшла спокійно. Після завершення комендантської години місто живе в режимі воєнного часу: працює інфраструктура міста: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Містянам надаються усі комунальні послуги. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки.

«Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницький мости. Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою. Нагадую про роботу електрички «Дарниця» – «Святошин» як альтернативи «червоній» гілці метрополітену», – сказав Микола Поворозник.

Усю необхідну інформацію можна отримати на офіційних сайтах міської влади та у додатку «Київ цифровий».

Перший заступник голови КМДА додав, що через пожежну небезпеку заборонено відвідувати столичні лісопаркові зони поза межами житлових мікрорайонів.

«Друзі! Не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]