Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч у Києві пройшла спокійно, після комендантської години відкрилися магазини та аптеки, працює транспорт та гуманітарний штаб – Микола Поворозник

02 березня 2022 року, 9:39

Ніч проти 2 березня у місті пройшла спокійніше, ніж попередня. Київ продовжує готуватися до оборони, зводяться фортифікаційні споруди. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«З 8:00 там, де це можливо, почав курсувати громадський транспорт, відкриваються продуктові магазини, аптеки. Слідкуйте за новинами на сайті та в телеграм-каналі КМДА, там є вся інформація про роботу аптек та життєдіяльність міста», – наголосив Микола Поворозник.

Він нагадав, що в Києві працює гуманітарний штаб, який забезпечуватиме медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує. Одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми. 

Створено електронну платформу, через яку всі, в кого є можливість, можуть долучитись до підтримки міста за наступними напрямами: медикаменти та ліки, продукти харчування, предмети першої необхідності, логістичні послуги, людські ресурси (волонтери). 

«Дуже прошу слідкувати за інформацією на наших ресурсах, оскільки для роботи гуманітарного штабу необхідна велика кількість волонтерів», – сказав перший заступник голови КМДА.

Він нагадав, що у Києві діє комендантська година з 20:00 до 7:00, а з 1 березня у місті повністю заборонений продаж алкогольних напоїв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]