Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новим директором Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА став Олег Половинко

30 серпня 2021 року, 13:27

У конкурс на посаду директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА переміг Олег Половинко. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, а також про це повідомляє прес-служба Департаменту.

Олег Половинко має більше 15 років досвіду роботи у сфері системної інтеграції, успішні кейси розробки продуктів «з нуля» та впровадження національних проектів. Серед першочергових завдань Департаменту він відзначив:

- аналіз наявного стану реалізації проектів та стану підприємств;

- аналіз «точок дотику» киян із сервісами міста;

- синхронізація наявних проектів із програмами Міністерства цифрової трансформації.

«Департамент втілює в життя стратегію цифрового розвитку Києва до 2025 року. А це – сотні проектів, і в першу чергу – електронні послуги та вдосконалення інструментів е-демократії та урядування. Мінімум кліків, максимум функцій – за таким принципом повинні працювати міські сервіси та продукти», – зазначив Олег Половинко.

Реалізовувати нові та розвивати наявні проекти Департамент буде спільно із заступником голови КМДА у сфері цифровізації (CDTO) та візіонером застосунку «Київ Цифровий» Петром Оленичем та комунальними підприємствами «Інформатика», «ГІОЦ» і «Київтелесервіс».

Згідно з розпорядженням Київського міського голови № 731, Олег Половинко призначений на посаду директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА із 27 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]