Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новий Притулок для постраждалих від домашнього насильства запрацює до кінця осені – Марина Хонда (+фото)

05 листопада 2021 року, 10:17

Заступниця голови КМДА Марина Хонда перевірила перебіг ремонтних робіт у приміщенні, де з’явиться новий міський Притулок для постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства.

«Цей заклад стане безпечним прихистком для постраждалих від домашнього насильства. Крім проживання, вони зможуть отримати тут психологічну та юридичну допомогу, різного роду консультації. Проживати жінки зможуть тут разом із дітьми – для їх виховання будуть створені відповідні умови. Заклад розрахований на одночасне перебування 15 осіб. Також він буде доступним для маломобільних груп населення. Роботи йдуть за графіком, і вже найближчим часом будівельники закінчать ремонт, а відкрити заклад ми плануємо вже наприкінці осені», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що адреса закладу не розголошуватиметься з міркувань безпеки. Потрапити до Притулку можна буде за направленням директора Київського міського центру гендерної рівності, протидії та запобігання насильству.

Марина Хонда також зауважила, що послугами Притулку, який наразі функціонує в місті, скористалися 38 осіб, із яких 22 жінки та 16 дітей.

Якщо ви постраждали від домашнього насильства – не мовчіть! Звертайтеся телефоном на муніципальну гарячу лінію «Телефон довіри» за номером: 15-00 зі стаціонарного або 044-272-15-00 із мобільного. Також можна звернутися особисто до Центру гендерної рівності, протидії та запобігання насильству (вул. Іллєнка, 20). Також, якщо ви постраждали від домашнього насильства, звертайтеся до поліції за номером: 102.

Створення нового Притулку для постраждалих від домашнього насильства

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]