Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Офіційне представництво Volkswagen в Україні надало автомобілі та пальне для медичних та соціальних працівників для боротьби із коронавірусом (+фото)

06 квітня 2020 року, 15:43

Офіційний імпортер автомобілів Volkswagen в Україні долучився до боротьби із поширенням захворювання COVID-19 та надав 10 автомобілів у тимчасове користування і пальне для медичних працівників та організацій, які активно залучені до боротьби з COVID-19.

Ідея реалізована за підтримки Єдиного координаційного центру КМДА, що наразі в тісному зв’язку із медичними та соціальними працівниками.

Автомобілі будуть використовуватися для перевезення пацієнтів, які проходять лікування гемодіалізом і підпадають під групу ризику інфікування коронавірусом.

Три автомобілі будуть надані Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. Саме там бригади швидкої медичної допомоги надають цілодобову екстрену медичну допомогу при нещасних випадках і станах, що загрожують життю чи здоров’ю населення. Працівники центру працюють наразі у посиленому режимі і можливість бути мобільними зараз доречна для них як ніколи.

Також автомобілі отримають медичні працівники Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Частина автомобілів буде надана в Єдиний координаційний центр, який діє на базі Департаменту соціальної політики КМДА та допомагає незахищеним та вразливим верствам населення.

«За дорученням міського голови, ми створили Єдиний координаційний центр допомоги малозахищеним киянам, основна ціль якого – забезпечити продуктами першої необхідності тих, хто цього потребує. У цей процес включилися дуже багато структур, які щодня надають нам набори. На сьогодні вже роздано понад 7,5 тисяч наборів першої необхідності. За тиждень ми плануємо перекрити 50 тисяч осіб, а це велика цифра, до того ж, самі пакети досить тяжкі. Тому ці 5 автомобілів, які надала нам компанія Volkswagen дуже допоможуть у доставці продуктів для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, зроблять її швидшою і ефективнішою», – зазначив директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий.

Автомобілі моделі Polo sedan оснащені автоматичною коробкою передач із об’ємом двигуна 1,4 л (1,4 TSI) для максимально комфортного пересування медичних та соціальних працівників.

Передача авто Volkswagen для медичних та соціальних працівників

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]