Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено конкурс до 30-річчя незалежності України на реалізацію мистецького проєкту на локаціях Києва

14 червня 2021 року, 17:11

Департамент культури КМДА оголосив конкурс на реалізацію мистецького проєкту просто неба на локаціях Києва. За задумом організаторів, міждисциплінарний проєкт до 30-річчя незалежності України має стати культурною подією, яка представить столицю як сучасне місто з мультикультурним досвідом. Найбільш цікава і актуальна творча ідея реалізовуватиметься за фінансової підтримки із міського бюджету.

Згідно з вимогами до конкурсної пропозиції, концепція проєкту має бути спрямована на розвиток паблік-арту та охоплювати різні мистецькі напрями з акцентом на візуальній складовій, а також може передбачати створення арт-об’єктів, проведення перформансів, використання технологій медіа-арту тощо. Також пропонується залучення сучасних українських митців, інноваційність і креативність, проведення не менше двох ключових подій упродовж реалізації проєкту, наявність соціальної складової тощо.

Термін реалізації проєкту 21-24 серпня. Дедлайн подачі пропозицій – до 16:30 12 липня. Переможця визначатимуть із 14 до 16 липня на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів. Граничний обсяг витрат із бюджету м. Києва 700 тис. грн.

Детальніше – за посиланням: cutt.ly/wnPG0Aj.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]