Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено про створення конкурсної комісії, яка обиратиме нового керівника печерського «Центру первинної медико-санітарної допомоги»

17 березня 2017 року, 12:14

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує про формування конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантної посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

До складу комісії увійдуть 2 представники громадських організацій, погоджені Антикорупційною радою. Для участі у відборі представники громадських організацій повинні до 18:00 20 березня надіслати необхідний перелік документів:

  1. Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.
  2. Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників у сфері протидії корупції (обсяг – до 1 сторінки формату А4).
  3. Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.
  4. Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Вимоги до кандидата від громадської організації:

  • бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;
  • суспільний авторитет;
  • досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Прохання до представників громадських організацій перед співбесідою ознайомитись із текстом положення про конкурсний відбір. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]