Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Федоренко: Новокостянтинівський шляхопровід у рамках капремонту отримав сучасне освітлення 

03 лютого 2022 року, 13:30

На Новокостянтинівському шляхопроводі завершується капітальний ремонт – перший з моменту будівництва споруди у 1979 році. 

«На шляхопроводі виконали повний комплекс робіт: заміна монолітної плити, оновлення гідроізоляції і асфальтового покриття,  встановлення нових деформаційних швів, заміна перильного огородження, системи зовнішнього освітлення на споруді і на підходах. Крім того, між напрямками руху встановили сучасне бар’єрне огородження Vario Guard», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Відремонтували опори, конструкції прогонів, під’їзні шляхи, змонтували систему колекторів для відводу води. Повний комплекс робіт на Новокостянтинівському шляхопроводі планують закінчити протягом весни.

«Нині на шляхопроводі закінчили монтувати декоративну підсвітку. 60 світильників розфарбовують у нічний час опори, а 240 м лінійних світильників – прогони шляхопроводу», – додав Олександр Федоренко. 

Це вже 8-ма штучна споруда, яка отримала декоративне освітлення. Минулими роками підсвітка запрацювала на оновленому Індустріальному шляхопроводі, 4 шляхопроводах на перетині вул. Богатирської з просп. С. Бандери і просп. Оболонським, Борщагівському шляхопроводі, мосту Метро через Русанівську протоку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]