Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «128 працівників гідротехнічних служб та 57 одиниць спецтехніки були залучені до подолання наслідків нічної негоди»

16 серпня 2018 року, 14:34

Уночі служби гідротехнічних споруд, утримання вулично-дорожньої мережі та спецтехніка підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» були залучені до подолання наслідків негоди. Про це повідомив директор комунальної корпорації Олександр Густєлєв.

«128 працівників гідротехнічних служб та 57 одиниць спеціальної техніки були залучені до подолання наслідків негоди цієї ночі. Особлива увага була приділена районам, інтенсивність опадів у яких була найбільшою: Шевченківський, Подільській, Дніпровський райони, а також Лісовий масив. Працівники шляхово-експлуатаційних підприємств інших районів допомагали своїм колегам якомога швидше впоратися із наслідками потужної зливи та шквального вітру та мінімізувати на ранок четверга незручності для киян», – зазначив директор комунальної корпорації.

За словами Олександра Густєлєва, упродовж ночі обірвалися 23 дроти зовнішнього освітлення, а на б-рі Верховної Ради сталося падіння опори на автомобіль. Крім того, унаслідок шквального вітру повалені близько 200 дерев, їхні гілки та листя закупорили зливоприймачі, що ускладнювало пропуск води.

На 06:00 завдяки інтенсивній злагодженій роботі дорожники ліквідували 34 підтоплення на вулично-дорожній мережі міста.

Станом на зараз усі сили підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» задіяні для приведення дорожньої мережі столиці до належного санітарного стану.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]