Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «До кінця квітня завершать І етап капремонту Борщагівського шляхопроводу та відновлять рух транспорту і пішоходів у напрямку центру»

01 квітня 2020 року, 16:01

До кінця квітня буде завершено І етап виконання робіт з капітального ремонту Борщагівського шляхопроводу та відновлено рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру міста. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«У рамках капітального ремонту шляхопроводу вже виконано заміну 33 балок прогонових будов, 9 аварійних ригелів опор, влаштовано нові перехідні плити, гідроізоляцію та двошарове асфальтобетонне покриття автопроїзду», – зазначив Олександр Густєлєв.

Наразі дорожники продовжують ремонт стійок і ригелів опор та виконують роботи з улаштування мостового полотна та тротуарів на ділянці руху в напрямку центру міста.

«Упродовж квітня ці роботи будуть завершені. І дорожники перейдуть до II етапу робіт – ремонту автопроїзду і тротуару в напрямку Кільцевої дороги. Ці роботи планується завершити до кінця поточного року», – додав Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, що наразі на численних об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури ведуться активні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту. Оновлення стосується як доріг, так і мостів та шляхопроводів.

Так, днями на просп. Степана Бандери, на 3 тижні раніше, аніж планували, дорожники виконали оновлення ділянки між вул. Йорданською і шляхопроводом на вул. Богатирській у напрямку вул. Олени Теліги. На сьогодні вже розпочато ремонт цієї ж ділянки в напрямку Північного мосту.

Учора, 31 березня, в рамках реконструкції Шулявського шляхопроводу відновлено рух автомобільного транспорту на з’їздах із вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги у напрямку станції метро «Житомирська» та з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка у напрямку станції метро «Дорогожичі».

Масштабні роботи продовжуються на просп. Любомира Гузара, вулицях Покровській, Пушкінській, Микільсько-Ботанічній, Олекси Довбуша, Подільському мостовому переході, шляхопроводах на перетині вул. Богатирської та Оболонського проспекту, вул. Богатирської та просп. Степана Бандери, пішохідному мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», пішохідному мосту через просп. Любомира Гузара біля вул. Миколи Василенка тощо.

Крім того, в усіх районах столиці триває середній ремонт доріг суцільним покриттям. Саме такий ремонт наразі проводиться на вулицях Тульчинській, Стрітенській, Тростянецький, Товарній, Ревуцького, Китаївській, Паторжинського, Крутогірній, Генерала Наумова, просп. Миру тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]