Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «На більшості перехідних об’єктів капітального ремонту ми відновили роботи»

06 лютого 2020 року, 17:13

Тепла зима допомагає дорожникам продовжувати роботи на об’єктах капітальних ремонтів. Зокрема, на шляхопроводах і мостах, повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

«На шляхопроводах на перетині вулиці Богатирської із проспектами Степана Бандери і Оболонським триває капітальний ремонт. Підрядник демонтовує аварійні конструкції споруд: плити, шкафні стінки. Облаштовує армування і готує до залиття нові елементи шляхопроводів. Завдяки цьому ми не втрачаємо час і пришвидшуємо процес завершення робіт», – розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Найближчим часом дорожники змонтують каркас монолітної плити автопроїзду. І за сприятливої погоди заллють її бетоном. Після цього можна буде наносити гідроізоляцію, а згодом – і асфальт.

Як додав Олександр Густєлєв, на Борщагівському шляхопроводі в напрямку центру вже замінено 29 аварійних балок, залишилось замінити ще 12. Облаштовують тимчасові підтримуючі конструкції для теплотраси.  Також армують плиту проїжджої частини.

«Також оновлюємо пішохідні мости над Борщагівським швидкісним трамваєм. Міст поблизу вулиці Василенка встановлюють у проєктне положення, готують встановити прогін на постійні опори. А на споруді над проспектом Леся Курбаса монтують покрівлю, працюють в атріумі навколо сходів», – повідомив Олександр Густєлєв.

Пішохідна галерея на мосту повністю засклена. Незабаром влаштують покриття підлоги. Використають спеціальний антиковзний матеріал MC-Floor Topspeed (Німеччина). Обидва мости матимуть ліфти.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]