Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: На перетині Дніпровської набережної та проспекту Соборності завершені  дорожньо-будівельні роботи

08 грудня 2020 року, 8:31

На транспортній розв’язці на перетині Дніпровської набережної та проспекту Соборності завершені дорожньо-будівельні роботи. Вже навесні наступного року там буде влаштована велоінфраструктура, яка покращить велосполучення між Русанівкою та Березняками. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

За його словами, у травні цього року Київська міська державна адміністрація видала розпорядження № 1128 «Про перезатвердження проєкту «Реконструкція транспортної розв’язки на перетині Дніпровської набережної та просп. Возз’єднання у Дніпровському районі м. Києва». Завдяки цьому розв’язка, яка довгі роки чекала на «кращі часи», набула завершеного вигляду. Наразі тут влаштовано нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини і тротуарів, освітлення, пониження бортового каменю, тактильна плитка тощо. Завершуються роботи з благоустрою.

«Під час завершення робіт були враховані і реалії сьогодення – суттєве збільшення кількості велосипедистів на столичних дорогах. Так, за результатами виїзної наради з активістами та роботи Київської майстерні міста при Департаменті транспортної інфраструктури внесені відповідні зміни в проєкт організації дорожнього руху з влаштуванням велосмуги та велодоріжки, які вже весною наступного року поєднають існуючу веломережу уздовж парку на Русанівській набережній на мосту через Русанівську протоку з Дніпровською набережною. Таким чином, велосполучення між Русанівкою та Березняками буде значно покращено», – зазначив Олександр Густєлєв.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]