Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Шкільний ярмарок на Хрещатику – гарна можливість зібрати дитину до школи за цінами на 15-20% нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі»

14 серпня 2020 року, 9:03

15 та 16 серпня із 09:00 до 20:00 на столичному Хрещатику пройде традиційний загальноміський ярмарок із продажу товарів шкільного асортименту. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Щорічно протягом останніх 23 років на вулиці Хрещатик за підтримки Київської міської державної адміністрації проводиться загальноміський шкільний ярмарок. На відвідувачів ярмарку чекає широкий спектр товарів для школярів – письмове приладдя, канцтовари, шкільна форма, взуття та інші супутні товари. Важливо, що ярмарок є соціальним проєктом. Завдяки участі в ньому безпосередніх товаровиробників та дистриб’юторів ціни на всі товари для школярів будуть на 15-20% нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами заступника голови КМДА, участь у ярмарку вже підтвердили підприємці з Житомирської, Полтавської, Черкаської, Київської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Підприємства легкої промисловості міста Києва також запропонують споживачам товари шкільного асортименту.

Місце проведення ярмарку: непарний бік нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-А (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького).

Міська влада звертає увагу учасників шкільного ярмарку на необхідність дотримання маскового режиму та соціальної дистанції, адже у столиці продовжують діяти протиепідемічні обмеження.

Нагадуємо, що за порушення протиепідемічних заходів та обмежень передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]