Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «Жодна одиниця наземного комунального громадського транспорту, маршрутних автобусів приватних перевізників не виходить на маршрут без повноцінної дезінфекції»

19 березня 2020 року, 13:19

Інтенсивні щоденні заходи в умовах карантину тривають. Жодна одиниця наземного комунального громадського транспорту, маршрутних автобусів приватних перевізників не виходить на маршрут без повноцінної дезінфекції. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Також щоденно проводиться санітарна обробка та миття зупинок громадського транспорту, посадкових майданчиків, поручнів підземних пішохідних переходів.

«В усіх районах столиці дорожні служби здійснюють миття проїзних частин доріг, мостів і шляхопроводів із застосуванням миючих засобів», – повідомив заступник голови.

Посилено працює інспекція з паркування і евакуатори. Головна увага – смугам громадського транспорту, щоб автобуси і тролейбуси не стояли у заторах.

Наземний комунальний транспорт працює у штатному режимі. Проте, враховуючи карантинні заходи, його головна задача – це забезпечити перевезення тих киян, які здійснюють медичне обслуговування, життєдіяльність та безпеку столиці. Інші мають залишатися вдома. Це зменшуватиме навантаження на міський транспорт.

Свідома поведінка кожного є запорукою мінімізації поширення інфекції у столиці та збереження здоров’я і життя киян.

Дезінфекція транспорту

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]