Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «Схили Володимирської гірки та парку «Хрещатий» укріпили проти зсувів»

25 квітня 2019 року, 15:47

Проведено роботи із влаштування підпірних стін та укріпленню схилів на Володимирській гірці та у парку «Хрещатий». Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«З парку «Володимирська гірка» можна побачити будівельні майданчики на схилах гірки. Було отримано висновок науково-дослідного інституту будівельних конструкцій про необхідність максимального укріплення ділянки. Територія біля Філармонії також вже давно потребує укріплення. Цим Інститутом було розроблено відповідне проектне рішення», – розповів Олександр Спасибко.

За його словами, схили укріплено майже 400 буронабивними палями і 4 підпірними стінами. Протизсувні роботи й будівництво підпірних стін велося і з боку парку «Хрещатого», недалеко від філармонії.

«За роботою будівельників наглядає НДІ будівельних конструкцій. Усі роботи виконуються згідно з графіком та повністю відповідають будівельним нормам і стандартам. Тож ми і надалі будемо інформувати киян про перебіг робіт», – додав Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]