Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Діджиталізація роботи інспекторів благоустрою дасть змогу опрацьовувати більше звернень від киян

03 червня 2021 року, 16:42

Департаменту міського благоустрою доручено розробити онлайн-систему, яка дасть змогу зібрати повну інформацію про всі елементи благоустрою в Києві. Цей проект допоможе зробити роботу інспекторів благоустрою більш системною та налагодити їхній оперативний зв’язок із комунальними службами, що відповідають за наведення порядку. Про це повідомив під час наради із керівниками райдержадміністрацій перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Важлива задача – провести паспортизацію всіх об’єктів благоустрою. Це буде єдина база, де максимально зібрані актуальні дані про всі в місті розриття, МАФи, торговельні споруди, засоби пересувної торгівлі, смітники», – наголосив Олексій Кулеба.

Місто поділено майже на 100 секторів, за кожним із яких закріплені інспектори благоустрою. Щодня вони обходять свої локації і вносять до профайлу актуальні дані про стан благоустрою.

«Наприклад, з’явилась нова тимчасова споруда або аварійне розриття. Інформація про це відразу заноситься у файл та позначається відповідним кольором. Інспектор передає проблематику на відпрацювання та контролює виконання. Задача інспектора не лише зафіксувати порушення, а й добитись його усунення», – додав Олексій Кулеба.

Автоматизована система дозволить прозоро бачити проблему та оперативно її вирішувати. У майбутньому планується зробити її відкритою для всіх киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]